Sinds 1996 begeven wij ons als specialist op de Nederlandse en Europese lager markt en zijn wij een interessante partner voor bedrijven in verschillende industrieën.
WBT levert aan bedrijven in diverse sectoren zoals de machinebouw, voedingsmiddelen-, verpakkings- en vele andere industrieën. Door onze grote voorraad, wereldwijde netwerk en de kennis om specifieke problemen op te lossen kunnen wij onze klanten veelal snel tot dienst zijn.

 

Onze slogan: “Big enough to handle your needs, small enough to care” is belangrijk binnen WBT.

 

Onze mensen staan klanten te allen tijden klaar met hun uitgebreide kennis en ervaring. Met een eigen technische afdeling verleent WBT ondersteuning bij lagerkeuze en berekeningen en ondersteuning bij lageruitval. Tevens kunnen we een schaderapport opmaken.  Met onze 24-uurs service staan wij onze relaties ter zijde. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat een eventuele lageruitval moet worden opgelost.

 

WBT beschikt over 2800m² magazijn dat is uitgerust met de meest moderne hulpmiddelen.

Daarnaast hebben wij een groot assortiment van diverse soorten en maten lagers. WBT is er trots op dat we multi-branded zijn. De logistieke afdeling zorgt dagelijks dat alle goederen met de juiste aandacht worden gecontroleerd en verstuurd.