Onze vakbekwame mensen staan de klanten met deskundig advies ter zijde. De verkoopafdeling zorgt voor een snelle offerte, het juiste advies en een correcte afhandeling van de order.

 

Iedere regio in Nederland heeft een eigen vertegenwoordiger. Zij benaderen niet alleen potentiele klanten, maar zijn ook het aanspreekpunt voor hun eigen klanten.  Zo houden we de lijnen kort en de omgang persoonlijk.

 

De vertegenwoordigers worden ondersteund door een team op de zaak. De binnendienst zorgt er vanuit kantoor voor dat klanten optimaal geholpen worden. Zij kunnen bij hen terecht voor een antwoord op al hun vragen.

 

Iedere klant krijgt de persoonlijke aandacht die hij verdient, wij zijn een partner voor iedere klant.

 

 

 


 Omdat WBT alle technische kennis in huis heeft, kunt u bij ons terecht wanneer u hulp nodig heeft bij de keuze en de berekening van het juiste lager en nieuwe ontwikkelingen.

 

Wij staan altijd voor onze klanten klaar ongeacht welk merk lager een probleem veroorzaakt. Dit alles wordt gedaan door onze eigen technische afdeling, zowel telefonisch als ter plaatse, over het algemeen binnen 48 uur.

 

Ook op technisch gebied kunnen wij u helpen met advies en u ondersteunen in diverse vormen:

  • technische ondersteuning en/of advies
  • inspectie
  • opmaak schaderapport
  • actie op korte termijn
  • aandragen van oplossingen

 

 

WBT is er trots op dat we multi-branded zijn. Als huisleverancier van diverse a-merken waaronder: NTN/SNR, ZEN, HFB, Rotis, KBK, FYH, Cross-Morse en SIT. Maar we hebben ook uitstekende mogelijkheden voor andere A-merken en fabricaten, zoals SKF, INA, FAG, Timken, Elges, NSK, Nilos & Loctite.

 

We doen zaken met leveranciers over de hele wereld. Alle producten worden direct bij de fabriek of via officiële dealers aangekocht. Mede door dit grote, wereldwijde netwerk zijn wij in staat om bijna iedere aanvraag  snel en zorgvuldig aan te bieden. Bij problemen met een lager is er altijd een weg terug.


Naast een groot netwerk beschikt WBT ook over een groot eigen magazijn. Dit is uitgerust met 3 etages met legbordstellingen en palletstellingen. Wij hebben meer dan 10.000 verschillende artikelen op voorraad liggen.Wij streven ernaar onze werkprocessen steeds weer te optimaliseren. Orders kunnen, mede door het gebruik van de nieuwste technologieën en hulpmiddelen, snel verwerkt worden. Naast het gebruik van onder andere barcode scanners, hebben we meerdere controles om fouten te minimaliseren. Bovendien worden onze voorraden dagelijks aangevuld, waardoor we de continuïteit van onze leveringen kunnen garanderen.

 
Voor onze vaste klanten zijn wij voorraadhoudend. Hiermee ontzorgen wij hen volledig.

Zo grijpt de klant nooit mis bij de behoefte aan een lager.