Sinds 1996 begeven wij ons als specialist op de Nederlandse en Europese lager markt en zijn wij een interessante partner voor bedrijven in verschillende industrieën.
WBT levert aan bedrijven in diverse sectoren zoals de machinebouw, voedingsmiddelen-, verpakkings- en vele andere industrieën. Door onze grote voorraad, wereldwijde netwerk en de kennis om specifieke problemen op te lossen kunnen wij onze klanten veelal snel tot dienst zijn.

 

Onze slogan: “Big enough to handle your needs, small enough to care” is belangrijk binnen WBT.

 

Onze mensen staan klanten te allen tijden klaar met hun uitgebreide kennis en ervaring. Met een eigen technische afdeling verleent WBT ondersteuning bij lagerkeuze en berekeningen en ondersteuning bij lageruitval. Tevens kunnen we een schaderapport opmaken.  Met onze 24-uurs service staan wij onze relaties ter zijde. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat een eventuele lageruitval moet worden opgelost.

 

WBT beschikt over 2800m² magazijn dat is uitgerust met de meest moderne hulpmiddelen.

Daarnaast hebben wij een groot assortiment van diverse soorten en maten lagers. WBT is er trots op dat we multi-branded zijn. De logistieke afdeling zorgt dagelijks dat alle goederen met de juiste aandacht worden gecontroleerd en verstuurd.

 

 Verkoop

 


Export

 


Inkoop

 


Magazijn

 

Arjan vd Slot

 

Nelson do Rosario

 

 

Bryan Immerzeel

 

 

Marc Moerman

 

Casper Ketting

 

Jimmy van der Vaart

 

Juan Martin 

 


Administratie

 


Buitendienst / Technische dienst


Hilbert Boxem

h.boxem@spamprotection_wbtonline.nl

Tel: +316  15 13 96 73
Regio : Noord/Oost

 

Willem van Beekum

w.vanbeekum@spamprotection_wbtonline.nl

Tel: +316 23 95 13 06

Regio: West

 

 

Ard Biesheuvel

a.biesheuvel@spamprotection_wbtonline.nl

Tel: +316  82 04 85 45

Region : Noord/Oost

 

 

ICT / Marketing 

 

“Big enough to handle your needs, small enough to care”

 

Bij WBT ligt de focus op professionaliteit, we willen meedenken met onze klanten, we hebben veel markt- en vakkennis en doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.  Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om een goed persoonlijk contact te houden met zowel onze klanten als ook onze leveranciers.

 

We care…. Niet alleen om onze klanten en zakelijke contacten, maar ook om ons personeel.

 

Wij willen dat het  personeel fit en fris blijft en hebben voorwaarden gecreëerd om hiervoor te zorgen. De kantoren zijn ruim en licht en de werkplekken zijn van alle gemakken en moderne snufjes voorzien.  In het magazijn werken ze met de nieuwste technologieën en  hulpmiddelen. Alles zo ergonomisch mogelijk, zo zijn er bijvoorbeeld statafels in de kantoren.

 

Gedurende de dag is er voldoende ruimte om even te ontspannen tijdens de pauze en heeft men zelfs gelegenheid om te sporten in een van de gyms. En bovendien is er elke dag vers fruit.


 

Vacatures